2011. május 14., szombat

Mango, Orsay, Zara, Vero Moda, és a legújabb a H&M-ből -Mango, Orsay, Zara, Vero Moda und das neueste vom H&M


(Zur deutschen Zusammenfassung scrollen Sie bitte nach unten.)

Múlt hétvégén kisebbfajta bevásárló körútra mentünk a barátnőmmel, mert egy szürke, könnyű blézerre lett volna szüksége. A MANGO-ban volt ugyan pár szép dolog, de megdöbbentően drágán, azonkívül csak hófehér, vastag anyagú blézerük volt. Voltunk a Vero Moda-ban, ahol lett volna blézer, csak mind fakó homok színben. Innen átmentünk az Orsay-be, ahol volt bőven választék, de barátnőmnek valahogy semmi sem tetszett. Itt azonnal meg is kell jegyeznem, hogy az Orsay évek óta hozza a formáját. Továbbra is a feminin vonalat viszik, ahol üzletasszonyok, irodában dolgozók, estélyre készülők is találnak maguknak ruhákat. A következő megálló a ZARA volt igencsak furcsa színvilággal. Tudom, hogy a kifutók aktuális slágere a többféle erős szín keverése, mint méregzöld szoknya narancs felsővel, piros zoknival és kék blézerrel. Nem hangzik túl jól, ugye? Hát úgy is néz ki....
Lehet, hogy lesz, akinek ez is jól áll, de szerintem a nagy átlagnak nem lesz túl előnyös. Szóval itt sem vettünk semmit, kivéve a pólókat, amikről már a "Beépített melltartós pólók a ZARA-ból - T-Shirts mit eingenähtem BH bei ZARA" című bejegyzésemben részletesen írtam. Ezek után már csak a H&M maradt, amihez nagy reményeket fűztünk, hiszen az 5 keserves év után, a tavaszi kollekciójuk igencsak bejött! Nos, a nyári nem. A fehérnemű és a bikini osztályon még csak-csak találtunk valamit, de különben semmit, amit szívesen megvásároltunk volna. Rengeteg kezeslábas, 2m hosszú nyári ruhák, amik csak a modell magasságú lányoknak állnak jól, lyukhímzéses blúzok -szépek, de túlságosan drágák- ennyi. Természetesen az is fontos szerepet játszik, hogy a H&M olcsó árai miatt tömegegesen adja el ugyanazt a táskát, fülbevalót, stb-t, és ezért minden második lányon ugyanazokat a cuccokat látjuk. Például a maritim stílusú táskájukat 1 nap kb. 8szor láttam az utcán, és már az online shop-ban sem lehet megrendelni. Az ilyen szintű divatba "beilleszkedésnek" én személy szerint nem vagyok a híve. Azért a katalógusukat elhoztam, amit a kasszánál lehet elvenni, ingyen. Íme néhány gyönyörűen fotózott kép, ami tökéletesen idézi a nyár hangulatát.


Most nekem is ilyen frizurám van és imádom! (Fotó Daniel Jackson)
Zurzeit habe ich auch so eine Frisur und ich liebe es!

Ezt a nagy anyag táskát hosszú fülének köszönhetően vállra lehet akasztani. A környezetvédelem szintén divat lett, tehát a felirat "Save the sea"  pont aktuális. (Fotó Karel LosenickyDiese große Tasche kann man dank ihrer langen Träger auch auf die Schulter hängen. Umweltbewustsein ist gerade total in, daher passt der Schrift "Save the sea" perfekt.  

A felső és a nyaklánc nagyon tetszenek, igazi friss nyári színek! (Fotó Cedric BuchetVor allem der Oberteil und die Kette gefallen mir sehr gut! Super coole Sommer Farben!

Na és ez a fürdőruha! Húzott eleje nagyon szép formát ad a mellnek és a dekoltázsnak, azonkívül vonzza a szemet is. Ilyen fazonú kardigánom van a New Yorker-ből és tanúsíthatom, hogy tényleg van hatása. Kisebb keblűeknek is nagyon jól áll! (Fotó Cedric Buchet)
Und dieser Schwimmanzug! Der wunderschön verarbeitete Brustteil macht eine schöne Figur und schöne Dekolléte. Ich habe eine dünne Jacke von dieser Art von New Yorker, daher kann ich diese Wirkung auch bestätigen. Es steht auch für Frauen mit kleineren Busen sehr gut!  

Meine Freundin wollte einen grauen, dünnen Blazer, deswegen sind wir auf eine kleine Einkaufstour gegangen. MANGO hatte schöne Sachen aber nur weiße Blazer und alles war sehr teuer. Im Vero Moda war alles Sand braun, im Orsay waren tolle Sachen aber meiner Freundin hat einfach nichts gefallen, und ZARA hat zurzeit die komische Farbmix Mode: giftgrüne Hose mit Orange farbenem T-Shirt, rote Socken und blaue Blazer dazu. Klingt übel, oder? So sieht es auch aus...Es werden bestimmt Leute geben, denen sogar das gut steht, aber ich glaube für die meisten wird es nicht unbedingt vorteilhaft sein. Da haben wir auch nichts gekauft nur die Shirts, worüber ich schon im Beitrag "Beépített melltartós pólók a ZARA-ból - T-Shirts mit eingenähtem BH bei ZARA"  geschrieben habe. Unsere letzte Hoffnung war H&M, aber die Sommer Kollektion hat uns nicht überzeugt. Schade, weil sie im Frühling nur coole Stuff gehabt haben und dann das...Ich habe aber den neuesten Katalog mitgenommen. Von dem könnt Ihr oben einige echt coole Bilder sehen, und schöne Einzelstücke sind doch noch zu finden :-) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szia! Köszi, h kommentálsz:-)
Hey! Danke, dass Du komentierst:-)