2011. június 20., hétfő

Tanktop és boleró a Kikk-ből - Tanktop und Bolero vom Kikk

Ma egy ujjatlan poló és hozzá egy boleró összeállítást mutatok meg. Mindkét darab a Kikk-ből van igencsak kedvezményes áron. Heute möchte ich einen Tanktop-Bolero Kombination vorstellen. Beide Stücke sind vom Kikk und waren sehr günstig.

A poló 100% pamut és a lányka részlegről van. Mérete L = 164/170. A boleró szintén a lányka osztály terméke XL-es =176/182 mérettel. Mindkettő 3,19Eu-ért, azaz 860Ft-ért.
Der Shirt ist aus 100% Baumwolle. Sucht ihn in der Mädchenabteilung. Größe L= 164/170. Das Bolero ist ebenfalls von der Mädchenabteilung mit der Größe XL = 176/182. Beide sind für 3,19Eu zu kaufen.


A bolerónak bújtatott kis gombja ban, ami színben egyezik az anyaggal, jól tart és tényleg nem látszik. 
Das Bolero hat einen versteckten Knopf, der mit dem Stoff identische Farbe hat, sehr gut hält und tatsächlich nicht zu mekren ist.


A poló nyakkivágásánál, és az alján csipkézett, a pánt pedig egészében az. 
Der Shirt hat Spitze beim Hals und unten, der Träger ist im Ganzen aus Spitze. 

A Kikk-ben ugyan egy kicsit oda kell figyelni, hogy mit vesz meg az ember, mennyire szépen van eldolgozva az anyag, stb, de akinek van egy kis tapasztalata, az szuper dolgokat tud vásárolni tényleg kedvezményes áron. Im Kikk muss man zwar ein bisschen aufpassen was man kauft, wie schön der Stof und Nähte verarbeitet sind, usw. Aber diejenigen die ein wenig Erfahrung schon haben, können wirklich tolle Sachen sehr günstig kaufen.   

2 megjegyzés:

  1. Nem rossz, de nagyon nem az én stílusom ez a csipkés, habos-babos. :) Viszont akinek igen, annak biztosan jól állna, mert harmonikus az összeállítás.

    VálaszTörlés
  2. Igen, ez mindenféleképpen a romantikusabb, "Baribe-sabb" lányoknak álljól :-)Persze lehet csak a top-ot is viselni farmerral+edzőcipővel, akkor nem annyira nőcis!

    VálaszTörlés

Szia! Köszi, h kommentálsz:-)
Hey! Danke, dass Du komentierst:-)