2013. január 6., vasárnap

ÚJ! Kozmetikumok a SIX-nél! - NEU! Kosmetikprodukte bei SIX!


Egy régebbi posztomban, a "Hogyan vásároljunk praktikusan, gyorsan?" -ban már írtam arról, h mennyire hasznos lehet, ha azoknak az üzleteknek a hírleveleire, ahol szívesen vásárolunk feliratkozunk. Így éresültem ma arról, h a SIX elkezdett kozmetikai termékeket árulni! Nem tudom, h minden országban 1xre kezdik-e el terjeszteni az új árut, és, h egyáltalán megjelennek-e mindenhol. Hiszen tudjuk, h a vásárlói igény országtól függően teljesen más is lehet. Ezért nyafogok mindig a magyar Mango-ban pl., mert a Mo-i kínálatuk igencsak gyönge az osztrákéhoz képest. Ellenben otthon még mindig a kisebb butikokban lehet a legjobb és legegyedibb cuccokat, arányában olcsón megvenni. Na de térjünk vissza a lényegre!  In einem alten Post mit dem Titel "Wie können wir praktisch und schnell einkaufen?" habe ich darüber schon geschrieben wie gut es sein kann, wenn wir die Newsletter der Geschäfte in den wir gerne einkaufen, abonnieren. So habe ich heute darüber erfahren, dass SIX ab sofort auch Kosmetikprodukte verkauft! Ich weiß es nicht ob sie gleichzeitig in allen Ländern beginnen diese Produkte zu verkaufen, und ob es überhaupt überall erscheinen wird. Die Nachfrage der jeweiligen Länder kann nähmlich sehr unterschiedlich sein. Deswegen jammere ich jedes Mal im ungarischen Mango, da es dort in seinem Angebot viel schwächer ist als hier in Österreich. Dafür kann man zuhause in kleineren Boutiques noch immer die besten und coolsten Klamotten für relativ wenig Geld kaufen. Aber kehren wir zu unserem ursprünglichen Thema zurück!


 Körömlakk szett ca.1680Ft - Nagellack Set 6Eu

Szemhéjfesték paletta ca.2800Ft - Eye Shadow Palette 10Eu     
                                 
 Öntapadós körömmatrica és ápoló szett ca.840Ft - Selbstklebende Nail Sticker mit Pflegeset 3Eu

Szájápoló ca.840Ft - Lipbalm 3Eu

 Folyékony szappan ca.1960Ft - Flüssigseife 7Eu

Szájfény ca.1120Ft - Lipgloss 4Eu

A csomagolás nagyon szép, kicsit romatikus, de az árak azért fejbe vágtak. Majdnem 2000Ft-ot adni 1 folyékony szappanért??? Elég durva. A többi ára azért még úgy ahogy elmegy. Ajándékba szívesen megvenném a szájbalzsamot és a paletta ára is rendben, de ennyiért akár már ismert és megbízható márkát is tudok venni... Szóval nem tudom. Nektek mi a véleményetek?  Die Verpackung ist sehr schön und romantisch, aber die Preise haben mich doch ein "wenig" schockiert. 7Eu für eine Flüssigseife??? Ziemlich heftig. Der Rest geht noch. Ich würde gerne den Lipbalm als Geschenk kaufen und die Palette ist auch in Ordnung. Obwohl ich für 10Eu schon auch bekannte und zuverlässige Marken kaufen kann. Also ich weiß es nicht. Was denkt Ihr?

3 megjegyzés:

  1. A design tetszik, de szerintem is tularazott. En pl. a filyekony szappant 160 Ft-ert veszem. Es feleslegesnek is tartom a dragabb vasarlasat, mert ugyis mind egyforma.

    VálaszTörlés
  2. Egyetértek Gabkával. Eléggé húzósak az árak. Ahhoz viszonyítva pedig, hogy csupa no name cucc, amiknek a minősége sem kipróbált, kifejezetten túlárazott. Én, ezeket a termékeket, legalább is a zömét, a DM-ben veszem. Főleg, hogy oda van törzsvásárlói kártyám és hihetetlenül jó akcióik vannak. A kuponokról már nem is beszélve. Nem csak egyes termékekre kapok kupont, hanem sokszor egy adott márkára és azon belül azt veszek 15%-25%-kal olcsóbban, amire éppen szükségem van. És akkor még nem említettem azt a kupont, amivel 15%-kot levonnak a végösszeg árából. Egy vásárlás alkalmával annyi kupont használhatok föl, amennyit akarok. Egyszerűen, nem éri meg máshol vásáronom, hacsak pl. nem igazi BB krémet akarok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jujj ezt az igazi BB krém dolgot intézhetnénk már... :)

      Törlés

Szia! Köszi, h kommentálsz:-)
Hey! Danke, dass Du komentierst:-)