2013. június 19., szerda

Ilyen a H&M Miami-ban! - So schaut ein H&M in Miami aus!

Egy barátnőm nemrég járta meg Amerikát.Egyáltalán nem az a divatozó stílus. Egy H&M v. ZARA v. egyéb abszolút nem tudja hanyatt vágni. Ezért is volt szenzáció, h 1 üzlet még az ő figyelmét is úgy felkeltette, h azonnal készített 2 fotót és neten máris átküldte! (Köszönöm a ritka anyagot és, h felhasználhatom!) Nos, Hölgyeim! A képen látható üzlet tényleg, vicc nélkül a Miami-ban megtalálható H&M. Ööööö....Tessék??? Én magam nem nagyon akartam hinni a szememnek. .. Eine Freundin von mir hat vor kurzem ein Großteil Amerikas bereist. Sie ist an Mode nicht wirklich interessiert. Ein H&M o. ZARA o.ä. kann sie auf keinen Fall umhauen. Deswegen war es eine Sensation, dass 1 Geschäft sogar ihre Aufmerksamkeit erregt hat. Sie hat sofort 2 Fotos gemacht und mir im Internet verschickt! (Vielen herzlichen Dank für das rare Material, und, dass ich es verwenden darf!) Nun, meine Damen! Das Geschäft am Bild ist ohne Witz, tatsächlich das in Miami gelegenes H&M. Ööööö....Wie bitte??? Ich wollte meinen Augen nicht wirklich glauben...



Gyönyörü az üzlet belseje! Szép, világos, barátságos, jók a fények, szuperül be van rendezve és 1 "kicsivel" több náluk a kínálat, mint itt.  Von Innen schaut das Geschäft wunderschön aus! Hell, freundlich, die Beleuchtung ist cool, die Einrichtung ist toll, und sie haben "ein bisschen" mehr Ware, als hier bei uns.


Itt ugyan nem látni annyira, de ez csak a földszint 1 része, ehhez jön még min. +1 emelet! Nem tudom feltűnik-e nektek, h milyen szép rend van. Na, ezt  itt nálunk nem igazán lehet elmondani. Ahogy a minap Riell a Bershka nyár bejegyzésemhez posztolta, h nem szereti őket, mert koszosak és olyan turis jellegük van, úgy mondhatnám én ezt a legtöbb esetben a H&M-ről...Hogy Miami-ban az áru minőség mennyivel jobb, nem tudom, de ha a H&M nálunk is így nézne ki, akkor minden bizonnyal sokkal szívesebben és többet járnék hozzájuk.  Hier sieht man zwar nicht so gut, aber das ist nur ein Teil des Erdgeschosses. Dazu kommt noch min. 1 Stockwerk. Ich weiß es nicht ob es Euch auffällt, was für eine tolle Ordnung hier herrscht. Na, das kann ich leider bei uns nicht sagen. Wie gestern Riell zu meinem Post  Bershka Sommer kommentiert hat, dass sie sie nicht mag, weil sie meistens schmutzig sind und den Charakter von einem Sacond Hand o. Flohmarkt haben, so fühle ich meistens wenn ich manchmal ins H&M gehe...Ob die Qualität der Ware in Miami besser ist, weiß ich nicht. Eines ist aber sicher: Wenn H&M bei uns auch so aussehen würde, würde ich mit Sicherheit viel lieber und öfter bei ihnen vorbei schauen. 

Több képért menjetek a yelp oldalára.  Für mehr Bilder geht Ihr bitte auf yelp.

5 megjegyzés:

  1. :D Az üzlet tényleg klassz, azért remlem élőben jobbak voltak a fények, hogy a tükrökben minden jól látszódjon.
    Amúgy nekem a H&M-mel itt nincs gondom, néha van rendetlenség, de fele akkora sem, mint amiket az említett Bershkaban láttam.
    Amúgy az a legrosszabb, hogy szinte minden ruhabolt próbafülkéjében álla kosz, és óhatatlanul is összekened a ruhád, a harisnyád/zoknid vagy a talpad. Pedig az, hogy naponta kétszer felsöpörjenek/porszívózzanak, nem hiszem, hogy pénz kérdése kéne, hogy legyen.

    VálaszTörlés
  2. Nem pénz kérdése. Sok helyen üzlet nyitás előtt kéne porszívózni, de ha a főnök nincs ott, márpedig ált. az alkalmazottak nyitnak, akkor nincs megcsinálva. Ezért legalább zárás után kellene, de akkor meg uaz .a helyzet, mint reggel. Mindenki menni akar már haza, senkinek nincs kedve takarítani. Átlagban szerintem hetente 1x-2x van porszívózva úgy kb. A sarkokban, pultok alatt, a fülkében a kis szék mögött, már ha van, nincs takarítva...Tisztelet a kivételnek term.!

    VálaszTörlés
  3. Ütős! De hát ugye, Ámerika. És az árak is valahogy alacsonyabban vannak.
    Gyerkek, tegnap láttam a J.Press outletben Mo-on, hogy az egyik néni, valami törlőronggyal sikálja a padlót. Nem felmosóval!
    Teljesen el is képedtem. Ilyet, még nem láttam. Egyébként, a kiszolgálás frenetikus volt. Jól el is beszélgettünk a másik hölggyel.
    Voltunk a Bags&More üzletben is, ahol kaptam egy 15 literes női táskát potom 7490-ért. Ez egy reisenthel a special edition safariból, ami 20 kilóig terhelhető és egyébként, jó 11 ezer fölött van az ára. A lényeg, hogy itt is el voltunk ájulva az eladó hölgytől. Kedves volt és segítőkész, sőt! Rengeteg egyéb infót is kaptunk tőle, még kérdeztünk is. Valahogy, ehhez az eladói magatartáshoz nem vagyok hozzászokva Mo-on. Mellesleg, előzőleg a Köki Tchibóban is marha jól éreztük magunkat, ahol szintén szuper volt a kiszolgálás. Végre, csupa jó élmény.
    És ugye, ez sem pénz kérdése! Mindenhol rend és tisztaság volt. A próbafülkékben is!
    Lehet, hogy ezek az üzletvezetők olvassák a blogod??? o.O :DDDD

    VálaszTörlés
  4. Tegyétek fel a kérdést magatokban. Ha reggel felporszívóznak, márpedig a profik takarítócégekkel dolgoznak, 12 óra alatt a klíma és sok szöszölős ruha nem okozhatja a koszt? Otthon mennyi port szedsz össze egy hét után? Na itt napi szinten jár-kel átlagosan mondjuk 2000 ember. A kupi pedig? Magyarországi tulajdonság. A magyar széttépi, lerántgatja, visszadobja, megtapossa. Van hová fejlődnünk. Nem pénz? Hát mi, ha felveszel ezek miatt még plusz embert??

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves ismeretlen Kommentáló!
      Igazad van, a por 1 nap alatt is nagyon össze tud gyűlni...én a lakásban minden nap porszívózhatnék. Mivel magam is dolgoztam ruha üzletben nagy bevásárlóban, ezért tudom, h hogyan zajlanak a dolgok.Profi takarító cégeket én viszont 1 üzletnél sem láttam. Az eladók feladata takarítani és összepakolni mindent. Ezt pedig csak akkor lehet, ha nincsenek v. csak lézengenek a vevők. Illetve korábban be kell mennyi v. tovább ott kell maradni porszívózni. Ha a főnök nincs jelen, akkor ált. gyorsan csak a fülkék vannak porszívóva és kész. A rendetlenség nem csak magyar vonás, más országokban is van ilyen. Egyébként köszi, ez a komment új bejegyzésre ad ötletet!

      Törlés

Szia! Köszi, h kommentálsz:-)
Hey! Danke, dass Du komentierst:-)