2014. február 14., péntek

Jegging minden mennyiségben - Jeggings



A jegging, avagy a legging (tapigatya) farmerból már tavaly előtt megjelent a boltokban. Eleinte eléggé ódzkodtam tőle, de aztán csak vettem 1et a tavalyi Mango kiárúsításon. Most beszereztem hozzá még 2-őt a New Yorker kiárúsításán.  Die Jeggings o. Leggings mit Jeans Stoff sind schon vor 2 Jahren in den Geschäften aufgetaucht. Damals wollte ich sie nicht kaufen, aber letztes Jahr habe ich dann doch einen im Mango Sale ergattert. Jetzt habe ich 2 andere beim New Yorker Sale dazu gekauft.


New Yorker 3000Ft helyett 1800Ft - Mango 3600Ft  New Yorker 6Eu statt 10Eu - Mango 12Eu


Most, amikor azt a fázisomat élem, h télen (milyen tél....? 1 db hó nincs a 15 fokban...) is szivesen hordom a nyári ruháimat, alá harisnya helyett tökéletesen megfelel! Lásd "Tavaszi outfit 2014" Jetzt, wo ich die Phase habe, meine Sommerkleider auch im Winter (was für 1 Winter...? Es gibt gar kein Schnee in dem 15 Grad...) gerne zu tragen, passen diese Hosen dazu perfekt statt Strumpfhose! Siehe "Spring Outfit  2014"





A jeggingnél az lehet a legnagyobb probléma, h borzalmasan gyűrődhet a lábon, és az ember úgy néz ki benne, mint vmi kötözött sonka.... Beim Jegging kann es ein großes Problem geben, dass es auf dem Bein furchtbar Falten schlägt, und man schnell aussieht wie eine gebundene Schinke. 




Ezt elég könnyen kiküszöbölhetjük úgy, h ügyelünk a megfelelő méretre (ne legyen túl szük) és a nadrág anyagának vastagságára. Term. 1 jeggingnek nem olyan vastag az anyaga, mint a normális farmeroknak, de itt is vannak nagyon vékonyak, amolyan átmenetek a tapigatya és a harisnya között. Válasszunk tehát a vastagabb anyagúakból!  Das können wir leicht beseitigen, indem wir auf die richtige Größe (es soll nicht zu eng sein) und auf einen genug dicken Stoff achten. 1 Jegging wird nat. nie so einen dicken Stoff haben wie normale Jeans, aber es gibt extrem dünne auch, solche Übergänge zw. engen Hosen und Strumpfhosen. Wählen wir also von den Jeggings mit dem dickeren Stoff!






1 megjegyzés:

  1. Valóban nincs tél. Igaz, még nyár sem. Teljesen össze-vissza van minden. Én, már várom a nyarat, hogy szellőssen öltözhessem. Ami most van, rosszabb, mint a tavasz. Kell bundabugyi, rövidujjú és esernyő is legyen nálad ... o.O Ezek a leggings+jeggings dolgok, talán a legjobbak erre a borzalmas átmenetre.

    VálaszTörlés

Szia! Köszi, h kommentálsz:-)
Hey! Danke, dass Du komentierst:-)