2012. szeptember 22., szombat

Drága Esprit olcsón a Kikk-ből - Teuerer Esprit billig bei Kikk

Értelmetlennek tűnő cím? Ugyan mit keresne egy drága márka, mint az Esprit a Kik-ben? Hát, ezt a kérdést én is feltettem magamnak, amikor ma beléptem. Rögtön az ajtóban voltak fellógatva női és férfi blúzok, ingek, pulcsik, kardigánok, hosszúujjasok. Még az eredeti embléma és ár is rajta volt mindegyiken! A legtöbb mindenből már nem volt S-es, de két pulcsit találtam! 
Sinnloser Titel? Was würde denn so eine teure Marke wie Esprit in einem Discount wie Kik suchen? Diese Frage habe ich mir auch gestellt, als ich heute ins Kik über die Türschwelle ging. Es gab gleich beim Eingang Blusen und Hemden, Pullis, Jacken und Longsleeves. Sogar die originale Etikette war überall noch darauf! Von den meisten Sachen gab es keine Größe S mehr, aber ich habe noch 2 Pullis gefunden! 

Eredeti ár 19.586Ft - Original Preis 69,95Eu

Az osztrák Kik-ben 4757Ft - Im österr. Kik 16,99Eu

Íme fekete arany gyöngyökkel és uaz. barnában is - Hier der schwarze mit goldenen Perlen und das gleiche in braun.
Azért elég döbbenetes, h egy 20.000Ft- os pulcsit meg lehet venni 5000ért is. Egyébként nem tudom, h mi volt benne 20.000, mert még csak kasmírból sincs...5000-ért megérte, de többet nem adtam volna ki érte. Nem tudom, h a Kik most mindenhol felvásárolt Esprit termékeket v. csak itt Asztriában. Mindenesetre érdemes beszaladni és megnézni!!! Es ist ziemlich schockierend, dass einen 70Eu teuren Pullover man auch für 17 bekommen kann. Übrigens weiß ich nicht so recht, was daran 70Eu sein soll, denn es ist nicht einmal von Kaschmir...Für 17Eu war es wert, aber mehr hätte ich dafür auch nicht ausgegeben. Ich weiß nicht, ob Kik Esprit Produkte global aufgekauft hat o. nur in Österreich. Auf jeden Fall lohnt es sich vorbei zu schauen und es aus zu checken!    

3 megjegyzés:

  1. Köszi az infót. Be kell ugrani, ha már Bp-en van az ember:)) Főleg, hogy már van egy ultra márkás ingen, szintén a Kikből, szinte ingyen:)) Ki lehet ott fogni jó dolgokat, viszont tégy, hogy időigényes a dolog, mert alaposan körül kell nézni. De, a sok bóvli, kacat között igenis vannak gyémántok. Már több dolgot sikerült a Kikben beszerezni, ami vagy máshol nem kapható, vagy nagyon jó minőségű. Igaz, az ingről, amit én vettem, gondosan eltávolították - már amennyire tudták - a márkajelzést.

    VálaszTörlés
  2. Hmmm, jó kis tipp! Hol laksz Ausztriában? Majd megnézem itt a környéken, ami Sopronhoz közel esik :-)

    VálaszTörlés

Szia! Köszi, h kommentálsz:-)
Hey! Danke, dass Du komentierst:-)