2013. szeptember 20., péntek

Hajkréta - Haarkreide - Hair Chalk



Elért már Titeket is a legújabb őrület, a hajkréta??? Én ugyan a legtöbb divatirányzatot nem szoktam kultiválni, azért időnként akad 1-2 új dolog, ami az én tetszésemet is elnyeri. Ilyen a hajkréta is. Rendkívül 1xű a használata, nagyon jól néz ki az eredmény, és nagyon könnyű kimosni!  Habt Euch der neue Trend, die Haarkreide auch schon eingeholt? Die meisten Mode Trends finde ich nicht wirklich spannend, aber es gibt von Zeit zu Zeit immer wieder 1-2 Sachen, die mir dann auch gefallen. So ist auch die Haarkreide. Es ist sehr einfach zu benutzen, das Ergebnis schaut echt gut aus, und man kann sie ganz leicht wieder auswaschen.  


Én a Dailydeal.at oldalon találtam ezt a szettet, de van német és svájci oldaluk is. Az oldalról esetleg 1 későbbi poszttban. A lényeg az, h itt többek között termékeket is jóval olcsóbban meg lehet venni. Ez a szett eredetileg 16.000Ft lett volna, én 5400Ft-ért szereztem be.Dieses Set habe ich auf der Dailydeal.at Seite gekauft. Sie haben auch eine deutsche und eine schweizerische Seite. Über die Seite vielleicht in einem späteren Post. Hauptsache ist, dass man hier u.a. auch Produkte viel günstiger kaufen kann. Das Set wäre 54Eu, ich habe es für 18Eu bekommen.


24 szín majdnem túl sok is. A sötét árnyalatokat, főleg a barnásokat én nem igazán tudom használni, azt a szőkéknek ajánlom. Postával érkezett, sajnos 2 meg is törött, viszont a kiszállítás villám gyors volt! A különböző színeket egyenként is meg lehet rendelni, pl. Amazon-on.  24 Farben sind fast zu viel. Die dunklen Nuancen, vor allem die braunen Töne kann ich nicht so gut benützen. Die empfehle ich für blondhaarige. Das Set ist mit der Post gekommen. 2 Kreiden sind leider angebrochen. Dafür war die Lieferung extrem schnell! Die verschiedenen Farben kann man nat. auch getrennt, einzeln bestellen. Z.B. bei Amazon.


Ez lenne itt a használati utasítás. Azért ajánlom Nektek, h keressetek ki a youtube-on 1 szimpatikus tutorial videót is, mondjuk 1 fodrásztól, és nézzétek meg. Ha pl. szőkék vagytok, nem szabad bevizezni a hajatokat, de ha a hajatok sötét, vizezés nélkül a "festés" nem fog sikerülni.  Das ist hier die Gebrauchsanweisung. Ich empfehle Euch aber ein gutes Tutorial Video auf Youtube, z.B. von einem Friseur. Wenn Ihr blond seid, darf Ihr Euere Haare z.B. nicht feucht machen. Bei dunklen Haare geht das "Färben" aber trocken nicht. 





3 színt válaszottam. A sárga nem tetszett, a pirosat pedig utólag világostottam a fehérrel. Ha jobb eredményt akartok, mint az enyém, akkor előbb tgyétek fel a fehéret és arra rá a pirosat. A világos türkíz nagyon tetszett :-)  3 Farben habe ich heraus gesucht. Die gelbe hat mir nicht gefallen, und die rote habe ich nachträglich mit weiß aufgehellt. Wenn Ihr eine bessere Ergebnis haben möchtet als meine, dann solltet Ihr die erst weiß und dann rot auftragen. Das helle Türkis hat mir sehr gefallen :-)





2 megjegyzés:

  1. Klassz lett, eddig csak neten láttam egy-két eredményt, de valahogy fura volt, örülök, hogy végre valaki ismerős ki is próbálta. :D

    VálaszTörlés
  2. Alkalmakra, pl. szilveszterre tök jó. Milyen tartós, egyébként? Pl. összefogja-e a párnát, ha nem mosom ki lefekvés előtt? És a többi. Itt milyen vöröses a hajad. Ez vmi új melír vagy csak a fény trükközik velünk?:)))

    VálaszTörlés

Szia! Köszi, h kommentálsz:-)
Hey! Danke, dass Du komentierst:-)